Govorili na press konferenciji

Musa i Čampara: Želimo biti pravi na Svjetskom prvenstvu

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH će sutra od 21:15 u Skenderiji odigrati prijateljski meč sa Španijom.

Na press konferenciji uoči utakmice, prisutnim su se obratili naši košarkaši Džanan Musa i Sani Čampara.

"Mi se gradimo iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening i važno nam je da do početka Svjetskog prvenstva budemo u top formi. Potrudit ćemo se da budemo složni i da predstavimo našu zemlju u najboljem svjetlu", rekao je Džanan Musa, te nastavio:

"Želim iskoristiti priliku da još jednom pozovem sve građane Sarajeva i sve one koji su u mogućnosti da nas podrže i da pogledaju spektakl protiv Španije. Ostavit ćemo srce na terenu, kao i uvijek".

"Što se tiče priprema, zbog svakakvih dešavanja nismo bili u mogućnosti da budemo stalno zajedno i to je sigurno uticalo na atmosferu u našoj ekipi. Imamo još dovoljno vremena da se okupimo i vratimo atmosferu koju smo imali prošle godine", riječi su Sanija Čampare, koji je potom dodao:

"Sutrašnja utakmica je najteži test za nas pred Svjetsko prvenstvo. Španija je top ekipa i u seniorima i u mlađim uzrastima i mislim da ćemo tu vidjeti naše trenutno stanje. Idemo u dobrom smijeru i u dobrom ritmu i do Svjetskog prvenstva ćemo biti pravi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi