Musa: Nemamo namjeru stati, želimo više

Džanan Musa nakon pobjede

Musa: Nemamo namjeru stati, želimo više

M. Šljivak

Džanan Musa i danas je predvodio našu selekciju do pobjede.

Sa 25 poena, 13 skokova i devet asistencija je vodio bh. kadete do pobjede nad Njemačkom (70:54) u četvrtfinalu, a nakon meča je Musa bio presretan.

Ističe kako je samopouzdanje pred utakmicu bilo ogromno.

"Mi smo imali veliku dozu samopouzdanja, a to smo pokazali i na terenu. To se odrazilo na igru, te smo ostvarili plasman na Svjetskom prvenstvu", rekao je Musa za SportSport.ba.

BiH je ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine.

"Nevjerovatan je osjećaj znati da smo ostvarili plasman na Svjetsko prvenstvo. Međutim, mi smo sada samo fokusirani na medalju. Želimo napraviti još veći iskorak, nećemo stati na ovom", istakao je Musa.

Za plasman u finale naša selekcija igra protiv Španije. Musa smatra da uz zajedništvo Španija može pasti.

"Španija je jedna neugodna i jako dobra ekipa. Ipak, smatram da ih možemo savladati uz veliko zajedništvo koje imamo", rekao je Musa za SportSport.ba nakon pobjede nad Njemačkom.

Musa se zahvalio svim navijačima BiH...

"Još jednom velika hvala svim našim iskrenim navijačima, koji su nas podržavali od početka i nisu odustajali od nas kad nam je najviše trebalo", rekao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.