OKK Sloboda dovodi četiri nova igrača

Prelazni rok u A1 ligi F BiH

OKK Sloboda dovodi četiri nova igrača

Kroz A1 ligu F BiH za košarkaše rukovodstvo OKK Slobode “trubilo” je kako ima najbolji sastav i da neće dovoditi pojačanja u play-offu. No, nakon što su “crveno-crni” izgubili utakmice od Sparsa, Bošnjaka i Brčkog, sedam dana prije prve polufinalne utakmice, u vrijeme prelaznog roka OKK Sloboda planira osvježiti igrački kadar.

Prema informacijama od dobro obavještenih izvora rukovodstvo OKK Slobode postiglo je dogovor sa Arminom Avdibegovićem iz Bosne, Mladenom Gligorom nekadašnjim igračem Širokog Brijega, te Adi Sarajlićem i Mirzom Alibašićem iz gradskog rivala Studenta.

 

Cilj OKK Slobode je jasan, a zove se plasman u elitni rang naše košarke. No, na tom putu imat će respektabilan sastav Sparsa koji se također planira dodatno ojačati sa nekadašnjim reprezentativcima BiH Damirom Krupalijom i Ivanom Opačkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.