Damir Mulaomerović, trener Slobode:

„Pokušat ćemo uhvatiti play-off“

Košarkaši Slobode poraženi su od Igokee sa 64:84, ali su sa parketa Mejdana ispraćeni sa aplauzima iskrenih poklonika crveno-crnih boja. 

Tim Damira Mulaomerovića bio je ravnopravan rival u prvom dijelu 36:40, ali je kobna bila treća dionica koju su Igosi dobili 28:8. 

„Upravo tako. Ušli smo premlako u drugi dio, a Igokea je podigla nivo svoje igre. Pogodili su sve svoje šuteve i faktički riješili pitanje pobjednika. Mi smo pružili naš maksimum, a momcima sam rekao da sada znaju kako je igrati protiv ABA ligaša. Idemo dalje. Imamo još dvije utakmice i pokušat ćemo „uhvatiti“ poziciju za play-off. Ako i ne uspijemo smatram kako je ovo veliki uspjeh i da smo napravili ogroman iskorak“, kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode.

Tuzlaci u narednom kolu idu na megdan Leotaru, a u posljednjem kolu dočekuju Široki. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.