Predsjednik Zvezde: Igokea je najviše oštećena

Čović nezadovoljan vodstvom ABA lige

Predsjednik Zvezde: Igokea je najviše oštećena

E. Škorić

Predsjednik košarkaša Crvene zvezde Nebojša Čović je izjavio da su čelnici ABA lige napravili veliki problem i da zbog toga moraju biti kažnjeni.

"Čelnici Jadranske lige su napravili veliki problem i treba da snose sankcije. Mi smo za to da se mijenja upravljačka struktura takmičenja i da klubovi budu više uključeni. Videćemo šta će biti sa tužbom, to će morati naši advokati prvo da razmotre", rekao je Čović novinarima u Beogradu, a on smatra da je Igokea najviše oštećena.

 

"Koliko sam čuo i Igokea je nezadovoljna, oni su najviše oštećeni i nije mi drago zbog toga. Oni su zaslužili da organizuju završni turnir, mi smo tamo uvijek ugošćeni na najlepši mogući način. Svi imaju nešto da kažu, ali ne znam što to guraju sebi u njedra".

 

Podsjećamo da Igokea mora da se plasira u finale na završnom turniru kako bi igrala u Euroligi iako je bila prva u regularnom dijelu sezone.

 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Završni turnir igra se od 25. do 27. aprila u Laktašima.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.