"U finale ulazimo rasterećeni"

Savović: Važna je samo pobjeda

Jedan od najboljih pojedinaca u pobjedi Crvene Zvezde nad Radničkim bio je Boris Savović.

Sa postignutih 18 poena pomogao je svojoj momčadi da na kraju dođe do pobjede, a u razgovoru za naš portal je kazao kako očekuje pobjedu svoje ekipe i u finalnom meču.

 

"Velika stvar je plasirati se u Euroligu i velika stvar je ovako ponovo pobijediti Radnički. Siguran sam da ćemo u subotu ući u utakmicu rasterećeni i da ćemo savladati i protivnika u finalu", istakao je Savović, koji nije pridavao puno značaja svojim poenima kazavši da je važan nastup cijele momčadi i da je važna samo pobjeda.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

Dodao je još da je sasvim svejedno koja će ekipa doći na noge Zvezdi u finalu, budući da je i jedna i druga momčad dobra i da će to svakako biti pravo finale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.