Širić: Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Sparse

Košarkaš Studenta

Širić: Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Sparse

Nakon uvodnog poraza u gradskom derbiju protiv Zrinjskog koji su odigrali kao formalni gosti, košarkaši Studenta sutra će kao domaćini imati novi težak ispit. 

U Mostar sutra dolazi ekipa sarajevskih Sparsa, koji će u sutrašnjem susretu sigurno imati ulogu favorita protiv borbenih "Studenata" iz Mostara. Svjestan je toga i mladi Posušak Ivica Širić kojeg je struka ove godine nagradila kapetanskom vrpcom

"Igramo protiv ekipe koja će sigurno igrati Ligu za prvaka,  agresivna i mlada ekipa predvođena iskusnim centrima Bajramovićem i Josipovićem. Znamo dosta o njima, gledali smo njihove utakmice i spremno dočekujemo susret. Igramo na domaćem terenu i dat ćemo sve od sebe da dođemo do pobjede", izjavio je Širić za SportSport.ba. 

Zdravstveni bilten mostarskog tima povoljan je, nema ozlijeđenih te će u ovu utakmicu trenerski dvojac Rahimić - Lerić ući sa svim raspoloživim snagama.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se igra u dvorani Bijeli Brijeg s početkom u 18h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi