Široki večeras protiv Budućnosti u Podgorici

Pripremni susreti

Široki večeras protiv Budućnosti u Podgorici

Momčad HKK Široki otputovala je jutros rano za Podgoricu gdje će večeras i sutra odigrati dva pripremna susreta protiv Budućnosti.

Širokobriježani će tako nakon bazičnih priprema u Širokom Brijegu na malu turneju. Nakon Podgorice krenut će u Šibenik gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu sa Jollyem kojeg vodi bivši trener Širokog Ivan Velić. Nakon Šibenika momčad ide u Poreč gdje će 4. rujna igrati sa ekipom Eniseya, a dan kasnije protiv Urala. Nakon toga momčad se vraća kući gdje ih 14. i 15. rujna očekuje Memorijalni košarkaški turnir „Široki 2013“ na kojem će pored domaćina nastupiti Jolly, Budućnost i Čapljina.

Što se tiče igračkog kadra on je popunjen sa mladim Josipom Mikulićem koji je potpisao na četiri godine, te sa američkim bek šuterom Colesom koji će desetak dana biti na pripremama i probi i ukoliko zadovolji struku potpisati višegodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.