Student siguran protiv Kozare

Prva muška liga RS

Student siguran protiv Kozare

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta sinoć su u okviru 21. kola Prve muške lige Republike Srpske pred svojom publikom savladali ekipu Kozare iz Gradiške rezultatom 90:74, po četvrtinama je bilo 24:20, 17:19, 23:15 i 26:20.

Ovim trijumfom, Banjalučani su napravili veliki korak ka play-offu lige i primarnom cilju, a to je biti među prvih šest ekipa.

Prvo poluvrijeme bolje su odigrali domaći košarkaši. Preko raspoloženih braće Lončar i Tomića, Student na pauzu odlazi sa prednošću od dva poena razlike (41:39).

Treći kvartal protekao je u znaku plavo-bijelih, kojeg oni dobijaju rezultatom 23:15, pa je tako prije početka posljednjeg perioda na semaforu stajalo 64:54 čime banjalučki sastav osigurava nešto mirniju završnicu meča.

Ipak, iskustvo je nadigralo mladost i u posljednjoj dionici utakmice pa tako Student upisuje veoma važnu pobjedu.

U pobjedi domaće ekipe istakao se Srđan Lončar sa 22 postignuta poena, dok je to u redovima Aleksandrovčana bio Janković sa 18.

Naredni meč, Student igra u gostima kod ekipe Teslića, a kojoj se želi revanširati za poraz u prvom dijelu šampionata dok će Kozara dočekati bilećki HEO.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi