Šurlan novo pojačanje Mladog Krajišnika

Nova košarkašica u Mladom Krajišniku

Šurlan novo pojačanje Mladog Krajišnika

E. Dindić

Nakon razlaza sa Milicom Zeljković, uprava Mladog Krajišnika nije dugo čekala i angažovala je novu košarkašicu. 

Bivša košarkašica Slobode iz Novog Grada i potencijalna reprezentativka Bosne i Hercegovine Krstina Šurlan nova je košarkašica Mladog Krajišnika. 
Protekle četiri godine studirala je u Americi na DOWLING COLLEGE  gdje je bila najbolja igračica tog koledža.
Posljednu sezonu je imala zaista impresivne brojke za svoj koledž 18,2 poena 9.3 skokova 3,8 asistencija. Uvrštena je "East Coast Conference All-Conference team" kao nagradu za sjajne partije. U toku školovanja postigla je 1000 poena, što je malo kome uspjelo i zaista uspjeh vrijedan svake pohvale.
Prošla je sve mlađe selekcije Bosne i Hercegovine, a ovo joj je drugi povratak u Mladi Krajišnik s obzirom da je za popularne "Malene" igrala u sezoni 2009/2010. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti