Todorovac: Na pravom smo putu

Košarkaš Borca o predstojećim mečevima

Todorovac: Na pravom smo putu

D. Vejo

Djeca Bojana Božića vratila su Banjaluci one, "romantične" košarkaške dane, kada je dvorana "Borik" bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a igrači na terenu ginuli za svaku loptu.

U posljednja dva kola, isto toliko pobjeda. Pao je Bratunac, a zatim i Slavija na gostovanju. Prosjek godina 18,3 te mladost koja iz kola u kolo stiče iskustvo.

Publika se vratila na trbine, a sve miriše na bolje dane. 

"Pa jeste, mislim da smo na pravom putu da do kraja tekuće kalendarske godine vežemo još nekoliko pobjeda. Još dvije utakmice imamo do kraja godine, to su protiv Rogatice i HEO. Sigurni smo da godinu možemo završiti na najbolji mogući način i ostvariti još dva trijumfa", rekao je za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Utakmica sa Rogaticom igra se narednog vikenda, dok je susret sa HEO zakazan za 27. decembar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi