Vidić: Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je trijumf

Strateg Teslića zadovoljan igrom svojih izabranika

Vidić: Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je trijumf

D. Vejo

Za košarkaše Teslića po svemu sudeći dolaze bolji dani.

Od očaja, do sjaja ako se tako može nazvati prvi dio sezone kada su u pitanju Teslićani. Porazi do tri kola prije kraja, a onda dvije pobjede. Ova večeras sigurno da će biti najslađa, jer je u Banjaluci savladan prošlogodišnji finalista play-offa lige.

"Došli smo u Banja Luku s ciljem da dobijemo ovu utakmicu. Čestitke mojim igračima, mi smo došli bez tri ključna igrača, ali izmjene su uradile jako dobar posao. Te utakmice što smo izgubili, bilo je na jednu ili dvije lopte, morala je doći jednom i nagrada, evo to je bilo večeras. Moji momci su dali maksimum", izjavio je za SportSport.ba trener Teslića, Andrej Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi