Vrabac: Vrijeme je za dobar rezultat na EP-u

Adin Vrabac za SportSport.ba

Vrabac: Vrijeme je za dobar rezultat na EP-u

M. Šljivak

Mladi bh. košarkaš Adin Vrabac smatra da je vrijeme da naša selekcija napravi rezultat na Evropskom prvenstvu.

Današnjim žrijebom odlučeno je da su naši rivali Francuska, Poljska, Finska, Rusija i Izrael, a iako nije želio puno komentarisati protivnike, Vrabac smatra da je vrijeme da napravimo dobar rezultat.

"Mislim da je vrijeme da napravimo nešto na velikom takmičenju. Naravno, zavisi sve od toga u kakvom ćemo timu nastupiti. Mislim da smo prošlo ljeto napravili dobar uvod. Jedino što bih možda još rekao. Volio bih da Duško Ivanović ostane selektor", rekao je za SportSport.ba košarkaš njemačkog Triera Adin Vrabac.

Naš mladi košarkaš je od ove sezone u Bundesligi. Trier je prethodnog vikenda savladao Bayern, a Vrabac je zadovoljan svojim igrama.

"Zadovoljan sam jer iz dana u dan ide sve bolje. Treba vremena da se još dokažem u ovoj ligi. Ono što je trenutno najbitnija stvar za mene je da igram", istakao je bh. košarkaš, koji redovno prati svoj bivši klub KK Spars.

"Pratim Sparse i skoro svaki dan sam u kontaktu sa svojim bivšim saigračima. Želim im sreću u nastavku sezone", dodao je za SportSport.ba Vrabac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti