Vujanović: Ne bi bilo nezasluženo da smo slavili

Trener Širokog nakon meča

Vujanović: Ne bi bilo nezasluženo da smo slavili

M. Šljivak

Široki je večeras na Pecari poražen od Cedevite 77:75, a trener prvaka naše zemlje Damir Vujanović je nakon meča istakoa da ne bi bilo nezasluženo i da je Široki slavio u ovom susretu.

"Znali smo da Cedevita ima dobru ekipu ali isto tako da su starija ekipa od nas i pokušali smo ih nadtrčat, što smo i uspjeli u prvom dijelu. Nismo imali imperativ pobjede ali smo je željeli da se s navijačima za kraj ABA lige oprostimo slavljem. Da je zadnja lopta upala mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo pobjedili", rekao je Vujanović.

Košarkaš Širokog Robert Rikić je smatra kako je utakmica izgubljena u drugoj četvrtini.

"Izgubili smo utakmicu u drugoj četvrtini, primili smo previše poena. Popustila nam je koncentracija i na kraju nije ušao taj šut", rekao je Rikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.