Napadač Sarajeva ostao bez opreme

Leon Benko poput Antonija Cassana

Leon Benko, napadač FK Sarajevo, ostao je u boksericama nakon pobjede Bordo tima na gostovanju u Vitezu u okviru 29. kola BH Telecom Premijer lige.

Hrvatski fudbaler je od zimus stekao pravo nastupa za Sarajevo i svojim je golovima uveliko pomogao klubu da dođe na prag osvajanja šampionske titule.

Ovaj sjajni napadač dosta emotivno doživljava svaki gol i pobjedu bordo tima, pa je tako bilo i u Vitezu. Nakon trijumfa koji je fudbalere Sarajeva doveo na korak od titule prvaka, Benko je podijelio kompletnu opremu u kojoj je natupao. 

Dres, šorc, pa čak i najnoviji model adidasovih kopački ostali su na tribini u posjedu najvatreniji navijača FK Sarajevo. Svojim načinom radovanja Benko je podsjetio na italijanskog napadača Antonija Cassana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.