AIK bez pobjede na Farskim Otocima

Šveđani nisu bauk

AIK bez pobjede na Farskim Otocima

Teme:

AIK iz Štokholma se danas nije proslavio na gostovanju na Farskim Otocima.

Iako se očekivalo da će AIK, možda i sa lakoćom, savladati ekipu Klaksvika, švedski velikan za 90 minuta igre nije uspio pronaći put do gola domaćina i meč je završen rezultatom 0:0.

Uprkos tome što je AIK i sa ovim rezultatom veliki favorit za plasman dalje pred revanš meč, navijači švedskog kluba su razočarani i skeptični po pitanju utakmica koje slijede.

AIK će, ukoliko ipak uspije izbaciti Klaksvik sa Farskih Otoka, u 2. pretkolu Evropske lige igrati protiv Željezničara ili Zete, a večerašnji rezultat je dokaz da Šveđani nisu bauk i da se s njima itekako može igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi