Alves otkrio šta je rekao Neymaru: To je fudbal

Dani Alves tješio bivšeg saigrača nakon utakmice

Alves otkrio šta je rekao Neymaru: To je fudbal

Juventus je u sinoćnjem revanšu četvrtfinala Lige prvaka potpuno zatvorio Barcelonine najveće zvijezde i na taj način uspio sačuvati mrežu na Nou Campu.

Barcelona je pred sobom imala veliki poduhvat, dostići prednost Juventusa od 3:0 iz prvog meča, međutim njihov ubojiti trio MSN nije uspio doći ni blizu ovog cilja. Messi nije imao svoju noć, propustio je nekoliko solidnih šansi, uključujući i jednu odličnu na samom otvaranju meča. Ni Suarez i Neymar nisu bili ništa učinkovitiji. 

Neymar nije uspio napraviti razliku na terenu, što je doprinijelo njegovoj nervozi. Po završetku meča nije mogao obuzdati emocije, pa je u suzama napustio teren Nou Campa. 

Njega je nakon zadnjeg sudijskog zvižduka pokušao utješiti bivši saigrač Dani Alves.

"Rekao sam mu da je to fudbal, tako je kako je", otkrio je Alves šta je poručio sunarodnjaku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Već sam mu rekao da nisam želio da izvučemo Barcelonu znog svega što smo prošli zajedno, ali da u ovakvim situacijama osjećanja moramo ostaviti po strani."

"Svi su branili boje svojih klubova i Neymar ne treba biti tužan. To je samo poraz, treba nastaviti dalje", rekao je na kraju bek Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti