Arsenal za Vlahovića nudi dva miliona eura?

Topnici spremili ponudu za Partizanovog klinca

Arsenal za Vlahovića nudi dva miliona eura?

D. Vejo

On ima svega 16. godina i najmlađi je debitant u istoriji tima iz Humske. Dušan Vlahović je čudo od djeteta koji je svojim igrama u dresu crno-bijelih skrenuo pažnju na sebe.

Većina evropskih klubova ga želi vidjeti u svojim redovima. Ponude pršte. Prvo je za oko zapao PSG-u, zatim Anderlechtu a sada i velikom Arsenalu. 

Prema pisanjima britanskih medija, navodno je tim sa Emirata spreman da izdvoji dva miliona eura za ovog mladog napadača. Što je velika cifra imajući u obzir da on ima tek 16 godina te da je njegova karijera tek na početku. 

Svaku priliku koju mu je dao trener Partizana Ivan Tomić, on je iskoristio na najbolji mogući način. Debitovao je odmah u prvoj utakmici proljetnog dijela šampionata protiv OFK Beograda. U 11 utakmica na koliko je igrao, postigao je dva pogotka. Ostaje da vidimo u kom će se pravcu karijera ovog mladog napadača razviti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi