Bahati Robben: Trebali smo iz otpuhati iz Arene

Nezadovoljan sa 3:0

Bahati Robben: Trebali smo iz otpuhati iz Arene

Jedan od najboljih fudbalera minhenskog Bayerna Arjen Robben nije bio uopšte zadovoljan igrom svog tima iako su oni večeras pobijedili Anderlecht sa uvjerljivih 3:0. 

Bayern je dočekao Anderlecht u okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka, ali uprkos visokoj pobjedi Robben nije bio zadovoljan te je poručio da su on i saigrači trebali postići više golova. 

"Nakon što smo poveli sa 1:0 igrali smo kao da imamo pet golova prednosti. Morali smo igrati s više strasti, pričati na terenu, naši navijači su zaslužili više. Uz sav respekt prema Anderlechtu, trebali smo ih otpuhati iz Arene. Moramo se zapitati šta se dešava", rekao je Robben nakon meča. 

Ni Carlo Ancelotti nije bio oduševljen partijom svog tima, ali je bio ipak zadovoljan. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Očekivao sam pobjedu i ostvarili smo je. Nije to bila neka predstava, ali to je ono što smo trebali. Zadovoljan sam utakmicom, ali moramo biti bolji na sredini terena", rekao je Ancelotti nakon meča.

Podsjetimo, Bayern u narednom meču igra veliki derbi grupne faze Lige prvaka, a protivnik će im na Parku Prinčeva biti PSG. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi