Bambi se vraća kući: Partizan očekuje veliko pojačanje
Foto: EPA

Zoran Tošić blizu povratka u beogradski klub

Bambi se vraća kući: Partizan očekuje veliko pojačanje

Partizan bi u narednim danima mogao dobiti veliko pojačanje, prenosi Blic, a riječ je o iskusnom reprezentativcu Srbije, Zoranu Tošiću.

Tošić je svoju seniorsku karijeru počeo u Budućnosti iz Banatskog Dvora, potom je igrao za Banat iz Zrenjanina, da bi 2007. godine, kao 20-godišnjak, stigao u Partizan.

Fantastične igre u Partizanu su mu obezbijedile transfer u veliki Manchester United. Popularni Bambi se na Old Traffordu nije uspio izboriti za mjestu u ekipi, te je odigrao svega dvije utakmice za slavni engleski klub.

Manchester United ga je ubrzo poslao na posudbu u Koln, da bi 2010. godine otišao u moskovski CSKA. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tošić je u Moskvi pružao odlične partije, a klub je napustio ovog ljeta kada je postao slobodan igrač.

Glasine o Tošićevom povratku u Partizan dodatno su "podgrijane" činjenicom da je sadašnji trener Partizana, Miroslav Đukić, čovjek koji ga je u klub iz Humske doveo i 2007. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi