Barca ostala bez Pjanića, ali našla zamjenu u Valenciji
Foto: EPA

Andre Gomes nova želja

Barca ostala bez Pjanića, ali našla zamjenu u Valenciji

M. Šljivak

Ekipa Barcelone dugo se povezivala s transferom bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Međutim, Juventus je bio konkretniji i sjajni veznjak Rome će vjerovatno put Torina, pa je Barcelona krenula s potragom za drugim pojačanjima.

Novo ime u interesu katalonskog velikana je fudbaler Valencije Andre Gomes. Portugalac se već dugo seli s Mestalle, a sigurno je da neće imati mnogo dileme ako i službena ponuda ponuda s Nou Campa dođe.

Pored Barce, interes za 22-godišnjeg veznjaka pokazuju Manchester United i Juventus, no teško da će ova dva kluba biti njegova naredna destinacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gomes je karijeru počeo u Benfici, a 2014. godine je postao član Valencije, gdje je protekle sezone u 41 odigranoj utakmici postigao četiri gola uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi