Begović: Puni smo samopouzdanja

Stoke dočekuje Burnley

Begović: Puni smo samopouzdanja

A. Beganović

U okviru 12. kola Premiershipa Stoke City našeg Asmira Begovića na domaćem terenu će ugostiti Burnley.

Nakon velike pobjede na gostovanju kod Tottenhama, Stoke očekuje nešto lakši posao, no golman ove ekipe i naše reprezentacije Asmir Begović poziva na oprez.

"Rezultat protiv Tottenhama uoči reprezentativne pauze je bio fantastičan, no svjesni smo da nas protiv Burnleyja očekuje težak ispit", rekao je Begović za otočke medije.

Golman našeg nacionalnog tima tvrdi da su on i njegovi saigrači prepuni samopouzdanja, te da vjeruju u stil igre koji preferiraju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Puni smo samopouzdanja i vjerujemo u stil igre koji preferiramo. Svi smo spremni i nema sumnje da ćemo učiniti sve da nastavimo u istom ritmu gdje smo stali u prošlom kolu", zaključio je Begović.

Podsjetimo, nakon 11 odigranih kola Stoke se nalazi na 9. mjestu tabele sa 15 osvojenih bodova, dok je Burnley posljednji sa samo sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.