Bh. reprezentativac mijenja Xavija u Barceloni?

Katalonci navodno spremni platiti 40 miliona funti

Bh. reprezentativac mijenja Xavija u Barceloni?

M. Skaka

Nakon što su Asmira Begovića smjestili u Madrid, španski mediji raspisali su se o još jednom bh. reprezentativcu koji bi mogao krenuti ka Primeri.

Naime, Miralm Pjanić već duže vrijeme povezuje se sa Livrpoolom i Manchester Unitedom, a sada stižu izvještaji o navodnom interesu Barcelone, koja u našem reprezentativcu vidi zamjenu za Xavija.

Navodi se da Roma za Pjanića traži između 35 i 40 miliona funti, a to je cijena koja bi za Barcelonu trebala biti prihvatljiva. Ipak, zbog zabrane dovođenja igrača, ovaj transfer korao bi sačekati do januara što otvara veliki prostor za druge klubove koji bi u svojim redovima voljeli vidjeti dvadesetpetogodišnjeg Pjanića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.