Bologna i Sampdoria žele Balotellija

Napušta Liverpool

Bologna i Sampdoria žele Balotellija

Čelnici Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku namjeravaju prodati nestašnog 24-godišnjeg napadača Marija Balotellija.

Italijanski fudbaler za godinu dana nije uspio na Anfieldu pokazati svoje kvalitete na najbolji mogući način, a početna cijena koju će potencijalni klub morati izdvojiti za njegovo dovođenje iznosi deset miliona eura.

Sudeći po pisanju britanskih medija, Balotellija u ovom trenutku žele angažovati jedino Bologna i Sampdoria, a ni nekadašnji član Manchester Cityja nema ništa protiv povratka u Seriju A. 

Balotelli je samo jednom pogodio prošle sezone u Premiershipu i s razlogom ga na Anfieldu smatraju velikim promašajem. Ipak su uložili dosta novca u njega kada su ga kupili od Milana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.