Brazzo poručio Pjaniću: Juventus se ne odbija

Govorio i o Džeki

Brazzo poručio Pjaniću: Juventus se ne odbija

Italijanske novinare je interesovalo šta Hasan Salihamidžić misli o interesu Juventusa za Miralema Pjanića. 

Bivši bh. reprezentativac je tokom karijere imao priliku nastupati za Juventus u periodu između 2007. i 2011. godine, a situaciju u bivšem klubu prati i dan-danas i priželjkuje da Pjanić nakon epizode u Romi prihvati poziv Juventusa. 

"Teško je suditi iz daljine, ali bio bih veoma sretan kada bih vidio Pjanića u crno-bijelom dresu. Mislim da svaki igrač na poziv Juventusa treba odgovoriti sa riječima 'tu sam'", kazao je Salihamidžić u razgovoru za Calciomercato.it. 

Salihamidžić se tokom razgovora osvrnuo i na Džeku.

"Što se tiče Džeke, on je stvarno nevjerovatan i njegovi kvalitete ne dolaze u pitanje. Nije pokazao još uvijek sve svoje potencijale i vjerujem da će navijači Rome tek sljedeće sezone vidjeti ko je Džeko", zaključio je Salihamidžić.

Vrijedi podsjetiti da je Salihamidžić svoju karijeru okončao 2012. godine u Wolfsburgu. Ranije je nastupao za Juventus, Bayern, Hamburger SV i U19 tim Veleža. U dresu BiH je uknjižio 46 nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi