Bundesliga: Ibišević uvršten u tim kola
FOTO: EPA

Od strane uglednog Kickera

Bundesliga: Ibišević uvršten u tim kola

Napadač bh. reprezentacije Vedad Ibišević od strane Kickera uvršten je u najbolji tim 16. kola Bundeslige. 

Ibišević je pružio fantastičnu partiju za Herthu u uvjerljivoj pobjedi protiv nad Darmstadtom (4:0) i pritom je postigao dva gola i upisao dvije asistencije, a to nije prošlo nezapaženo od strane Kickera. 

Ugledni njemački sportski list uvrstio je Ibiševića u idealni tim kola i osim bh. napadača u vrhu napada još se nalaze Chicharito i Stefan Kießling.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Najbolji tim kola čine: Horn (Koln), Lahm (Bayern), Vestergaard (Werder), Hummels (Borussia Dortmund), Plattenhardt (Hertha), Kampl (Bayer Leverkusen), Mkhitaryan (Borussia Dortmund), Kalou (Hertha), Chicharito (Bayer), Ibišević (Hertha), Kießling (Bayer Leverkusen).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti