Čačić se izgubio: Dragi Ante kakvi Islanđani
Foto: EPA

Hrvatski selektor pogubljen

Čačić se izgubio: Dragi Ante kakvi Islanđani

E. Škorić

Hrvatska je na Rujevici odigrala samo 1:1 s Finskom i upitan joj je nastup na Svjetskom prvenstvu.

Očekivalo se da Hrvatska ostvari pobjedu nad Finskom, ali je primila pogodak kod 1:0 u samoj završnici, a pred teško gostovanje Ukrajini sada je u jako teškoj situaciji, posebno zato jer je Island slavio s 3:0 u Turskoj.

Na Rujevici su večeras navijači tražili ostavku Ante Čačića, koji je bio pomalo izgubljen, pa je nakon utakmice dao izjavu u kojoj je kazao da su "Islanđani zaslužili taj gol".

"Još uvijek sam vruć. Ne mogu biti zadovoljan ishodom. Izgubili smo dva velika boda. Dobro su se branili, nije bilo lako, no uspjeli smo dati taj gol. Imali smo mnogo problema s povredama i teško je reći da Islanđani nisu zaslužili taj gol".

"Gol je pao iz dubinske lopte. Trebali smo biti mirniji. Moramo učiniti sve da se pokušamo izvući. Imamo još 90 minuta i moramo biti dovoljno dobri. Potencirate stalno da nema igre, a pogledajte koliko nas nema. I danas je bilo dobrih stvari kada uzmemo u obzir kako se Island postavio", dodao je Čačić, opet naglasivši Island umjesto Finska.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Čačiću definitivno nakon ovoga  treba malo sna, a pitanje je hoće li jutro dočekati na klupi hrvatske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi