Calhanoglu: Sona je neko jako loše savjetovao

Žao mu što Son ode u Tottenham

Calhanoglu: Sona je neko jako loše savjetovao

E. Škorić

Tottenham se u posljednje vrijeme zanima za Son Heung-Mina, reprezentativca Južne Koreje koji nastupa za Bayer Leverkusen.

Navodno bi Son uskoro trebao da pređe u redove Tottenhama za oko 22 miliona funti i to se nimalo ne dopada njegovom suigrači Hakanu Calhanogluu.

"Bili smo obaviješteni o svemu. To je pomalo razočaravajuće. Svi smo razočarani, ali nije on kriv. On je dobar momak. Vjerujem da je bio loše savjetovan", kazao je Calhanoglu.

Bez Sona je Bayer jučer pobijedio Lazio s 3:0 i tako se plasirao u grupnu fazu Lige prvaka. Južnokorejana je za Apotekare postigao 17 golova u svim natjecanjima u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.