Carlos Bacca na putu prema Madridu
Foto: EPA

Kolumbijac u Atleticu

Carlos Bacca na putu prema Madridu

M. Šljivak

Kolumbijski napadač Carlos Bacca mogao bi ovog ljeta napustiti ekipu Milana.

Kako navodi Cadena Ser, sjajni napadač bi mogao obući dres madridskog Atletica, koji je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Jorgandžije su Rossonerima za usluge 30-godišnjeg napadača spremne platiti 30 miliona eura, ali pitanje je želi li Kolumbijac napustiti Milan nakon odlične sezone?

"Prioritet mi je Milan. Znam da imam ponude iz Španije, Engleske, Francuske i Njemačke, ali razgovaraćemo kada se vratim u klub", rekao je nedavno Bacca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ugovor Kolumbijca s Milanom veže do 2019. godine, stigao je prošle godine iz Seville, a u prvoj sezoni na San Siru je postigao 20 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi