Čech: Imam potpuno povjerenje u Ospinu

Neće braniti protiv Tottenhama

Čech: Imam potpuno povjerenje u Ospinu

Prvi golman Arsenala Petr Čech zbog povrede neće biti u konkurenciji za utakmicu koju njegov tim ovog vikenda igra protiv Tottenhama.

Čast da bude akter londonskog derbija pripast će Davidu Ospini, koji će se naći među stativama kada počne utakmica na White Hart Laneu.

"Mislim da svi u klubu imaju vjeru u njega jer virimo na treninzima i reprezentativnim utakmicama kako je dobar. Imam puno povjerenje u Ospinu i vjerujem da može sačuvati mrežu netaknutom", rekao je Čech, te dodao:

"On ima dovoljno iskustva da igra ovakve mečeve, a i kvalitetan je čuvar mreže. Dobro se razumijemo, radimo zajedno na treninzima i to je veoma važno za golmane".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica 29. kola Premier lige između Tottenhama i Arsenala mogla bi biti jedna od ključnih u borbi za titulu, a igra se u subotu s početkom u 13:45 sati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi