Chelsea gostuje u Australiji nakon pola vijeka

Navijači će doći na svoje

Chelsea gostuje u Australiji nakon pola vijeka

Teme:

Chelsea će po prvi put nakon pedeset godina gostovati u Australiji, i to 2. juna kada će odigrati prijateljsku utakmicu sa Sydneyjom.

"Oduševljeni smo što se vraćamo u Australiju nakon toliko godina. Drago nam je što ćemo igrati na famoznom ANZ stadionu", rekao je predsjednik Chelseaja Bruce Buck i dodao:

"Zanima me koliko sada imamo navijača u tim krajevima. Australija je neistražen teren za moderni Chelsea, pa ovaj odlazak tamo nosi velika uzbuđenja".

Chelsea će se, osim u Australiji, za narednu sezonu pripremati i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.