Cole želi ostati u La Galaxyju

Namjerava produžiti ugovor

Cole želi ostati u La Galaxyju

Nekadašnji lijevi bek Arsenala i Chelseaja Ashley Cole namjerava ostati još jednu sezonu u američkoj MLS ligi. 

Cole (37) trenutno odrađuje posljednje dane ugovora u ekipi La Galaxyja i meč protiv Dallasa u nedjelju bi mu mogao biti posljednji u dresu ovog kluba iz Los Angelesa. 

Ipak, on poručuje da je sretan u klubu i da ima namjeru ostati. 

"Želim biti ovdje. Trenutno razgovara sa čelnicima kluba. Bit će velikih promjena u klubu i mislim da će se to dogoditi naredne sezone. Ako sam ja u tim planovima, naćemo riješenje. Ko zna? Ja imam 37 godina i oni će možda tražiti nekoga mlađeg. Moje noge se osjećaju dobro. Možda je glava već malo umorna, ali ja uživam u fudbalu i kada pobjeđujem i kada gubim. Volim ovu igru. Prestaću onda kada mi srce bude reklo", rekao je Cole. 

Podsjetimo, osim za Arsenal i Cheslea, Cole je tokom karijere igrao i za Crystal Palace i Romu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi