Conte: Begović će dobiti prednost u odnosu na Courtoisa

Pred meč sa Real Madridom

Conte: Begović će dobiti prednost u odnosu na Courtoisa

Menadžer Chelseaja Antonio Conte je u izjavi za oficijelnu web stranicu Chelseaja poručio da će naš Asmir Begović dobiti prednost u odnosu na Thibauta Courtoisa u večerašnjem susretu s Real Madridom.

Begović je branio i na utakmici protiv Liverpoola koju je Chelsea dobio sa 1:0, a svoj posao je obavio i više nego dobro, pa će stoga ponovo zauzeti mjesto među stativama od prve minute.

"Begović je dobar golman. Dobit će prednost u odnosu na Courtoisa i branit će prvo poluvrijeme protiv Real Madrida, a Belgijancu ću dati šansu u nastavku", poručio je Conte.

Meč Chelseaja i Real Madrida igra se večeras u 21 sat u okviru International Champions Cupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi