Conte: Inter je dobio jednog od najboljih trenera

Trener Chelseaja o Spallettiju

Conte: Inter je dobio jednog od najboljih trenera

Chelseajev trener Antonio Conte uvjeren je kako će Luciano Spalletti napraviti dobar posao na klupi Intera.

Conte je prije nekoliko mjeseci imao opciju da preuzme Inter, koji mu je nudio da postane najplaćeniji trener na svijetu, međutim na ponudi se zahvalio uz riječi kako je njegova budućnost u Chelseaju.  

Plan "B" za čelnike Intera bio je Luciano Spalletti o kojem Conte ima samo riječi hvale. 

"Mislim da je Inter dobio jednog od najboljih trenera današnjice. Luciano je moj dobar prijatelj i sjajan je trener", izjavio je Conte, prenose italijanski mediji. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kineska kompanija Suning Holding, u čijem je vlasništvu Inter, ulaže velike napore da se Nerazzurri vrate u sami vrh italijanskog fudbala.

"Vlasništvo Suning grupe vidim kao veoma dobro, trude se da izgrade nešto važno i za sadašnjost i za budućnost", riječi su trenera Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi