Conte: Šteta je što sad De Bruyne igra za City

Trener Chelseaja pred derbi

Conte: Šteta je što sad De Bruyne igra za City

  Manchester City i Chelsea će sutra na Etihadu odigrati derbi 14. kola engleskog Premiershipa. 

Ovo gostovanje Chelseaja je ponovo na Stamford Bridgeu pokrenulo priču o tome kako su se 2014. godine u klubu olako riješili usluga Kevina de Bruynea, koji je danas kao igrač Manchester Cityja jedan od najboljih u Engleskoj. 

Čini se da ni Conteu nije jasan potez čelnika Chelseaja.

"De Bruyne je igrao za Chelsea i stvarno mislim da je sjajan igrač. Šteta samo što sad igra za drugi klub. Ponavljam, fantastičan je", pohvalio je Conte belgijskog fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je, podsjetimo, De Bruynea proslijedio u Wolfsburg, a njemački klub ga je za 74 miliona eura prošlog ljeta prodao Manchester Cityju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi