Ćorluka: Us*ali smo sve što se moglo
Foto: EPA

Bez dlake na jeziku

Ćorluka: Us*ali smo sve što se moglo

Fudbalska reprezentacija Hrvatske priredila je sinoć na Rujevici novi šok svojim navijačima. 

Vatreni su na stadionu u Rijeci odigrali samo 1:1 sa rasterećenom Finskom i plasman na Svjetsko prvenstvo je doveden u pitanje, a odmah po završetku utakmice remi je na društvenim mrežama iskomentirao Vedran Ćorluka. 

Ćorluka zbog povrede nije mogao konkurisati za utakmicu, što se itekako osjetilo, kako na terenu, tako i van njega.

"Držimo se zajedno, us*ali smo sve što se moglo... Ali na nama je sada kada su nas svi prekrižili da pokažemo od čega smo napravljeni, primit ćemo zaslužene kritike uzdignute glave i napravit sve da u ponedjeljak budemo Hrvatska kakvu svi zajedno zaslužujemo, i kad nam ne vjeruju drugi vjerujmo sami u sebe... Idemo Hrvatska, još je 90 minuta ispred tebe", napisao je Čarli.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ceh za loše igre Hrvatske će gotovo sigurni platiti selektor Ante Čačić, čijim radom nisu zadovoljni navijači, koji već mjesecima traže da odstupi sa klupe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi