Costa ima bezobrazan uslov za ostanak u Chelseaju

Želi novi ugovor i bolju platu

Costa ima bezobrazan uslov za ostanak u Chelseaju

E. Čaušević

Španski napadač Diego Costa i dalje se nalazi u centru pažnje engleskih medija nakon što je došao u sukob sa trenerom Chelseaja, Antoniom Conteom.

Costa je početkom prošle sedmice imao svađu sa italijanskim stručnjakom zbog čega nije bio u konkurenciji za subotnji meč sa Leicesterom. Mnogi su prenijeli da Španac ima bogatu ponudu iz Kine, te da želi da napusti Stamford Bridge.

Ipak, navijači Chelseaja vjeruju da će Costa ostati u ovom klubu, te da će se situacija uskoro smiriti. Costa je danas ponovo trenirao odvojeno od ekipe, a trening je obavio potpuno sam.

Engleski The Sun objavio je danas da je njegov agent spreman da razgovara sa čelnicima kluba kako bi se dogovorili da Costa ostane. Ipak, uspjeli su otkriti da će španski reprezentativac ostati, ali samo pod jednim uslovom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Costa će tražiti novi ugovor sa Plavcima, ali želi da sedmično zarađuje nevjerovatnih 300.000 funti. Očito je da je ovo ucjena Coste koji nema šta izgubiti jer ga čega slična ponuda iz Kine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti