Cuadrado: Juve može iznenaditi Real Madrid
Foto: EPA

Vjeruje u titulu prvaka Evrope

Cuadrado: Juve može iznenaditi Real Madrid

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa ovog vikenda igraju veliko finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Na samom kraju ove sezone slijedi šlag na tortu jer nas u subotu očekuje veliko finale Lige prvaka koje ljubitelji ljudbala s nestrpljenjem čekaju. U finalu će snage odmjeriti Juventus i Real Madrid i sigurno je da nas očekuje spektakularna utakmica na stadionu u velškom Cardiffu.

Fudbaler Juventusa, Juan Cuadrado, vjeruje da njegov tim može konačno do titule prvaka Evrope iako u finalu igraju protiv jedne od najjačih ekipa na svijetu. Cuadrado je dodao da mu je čast što će braniti boje kluba iz Torina u finalu Lige prvaka.

"Sretan sam i čast mi je što sam dio ovog finala. Mi idemo korak po korak i želimo biti što bolje spremni za subotu. Jasno nam je da igramo protiv veoma jake ekipe, ali i mi smo pokazali svoj kvalitet. Juventus može iznenaditi Real Madrid", rekao je Cuadrado.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi