Dani Alves odgovorio na optužbe da se potukao s Bonuccijem

Oglasio se na Twitteru

Dani Alves odgovorio na optužbe da se potukao s Bonuccijem

E. Čaušević

Italijanski mediji jučer su objavili da su Dani Alves i Leonardo Bonucci napustili Juventus jer je to odlučio Massimiliano Allegri nakon njihovog sukoba pred finale Lige prvaka.

U javnost je procurila informacija da je došlo do tuče između Alvesa i Bonuccija pred početak finala Lige prvaka što je u svojoj izjavi potvrdio i Mario Mandžukić. Hrvatski fudbaler je opisao šta se dešavalo u svlačionici, te zašto je Bonucci nasrnuo na Alvesa. Nakon što je Allegri zaustavio sve to dao je do znanja obojici da će ih Juve prodati na kraju sezone što se i desilo.

Međutim, Dani Alves ne želi da se njegova priča u Juventusu završi na ovaj način. Novi fudbaler PSG-a se oglasio na svom Twitter profilu kada je vijest o tuču njega i Bonuccija zatresla fudbalski svijet. Brazilac je jasno rekao da su sve to laži, te da nije bilo nikakvog sukoba njega i Bonuccija.

"Za vašu informaciju svi smo bili zajedno i tugovali zvog poraza sve do ranih jutarnjin sati. Nemojte pisati sra*a jer ne znate šta se dešavalo", poručio je Dani Alves.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi