Di Natale: Nije istina da ću u penziju

Legendarni napadač demantovao navode medija

Di Natale: Nije istina da ću u penziju

E. Čaušević

Napadać Udinesea Antonio Di Natale demantovao je navode medija da će krajem ove godine završiti svoju karijeru.

Italijanski mediji prenijeli su jučer informaciju da će legendarni napadač Udinesea krajem decembra završiti svoju fudbalsku karijeru. Ipak, Di Natale je danas demantovao te navode medija.

"To što pišu da ću završiti karijeru je laž. Ne znam odakle im te informacije, jadno je čime se služe da bi privukli ljude da čitaju", rekao je Di Natale.

On je dodao da ne može biti zadovoljan trenutnom situacijom u timu, ali da vjeruje da će ponovo vratiti svoju formu i izboriti se za mjesto u prvoj postavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja znam koliko ću još igrati, ali ne želim to da otkrijem. To će se znati kada bude vrijeme za to", dodao je Di Natale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.