Douglas Costa: Želim u Chelsea!

Brazilac želi u London

Douglas Costa: Želim u Chelsea!

M. Šljivak

Fudbaler Shakhtara iz Donetska Douglas Costa želi igrati za Chelsea.

Brazilac je nakon ispadanja ukrajinskog kluba od Bayerna u osmini finala Lige prvaka istakao da je vrijeme da učini novi korak u karijeri.

Rado bi prešao u Chelsea, a interes za njega pokazuje Barcelone.

"Zainteresovan sam za prelazak u Chelsea. Ne samo zato što mi je Willian ispričao dosta dobrih stvari o klubu, već zato što želim sarađivati s nekim kao što je Jose Mourinho", rekao je Costa, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Otkako sam napustio Brazil, radio sam s mnogo sjajnih trenera. Mislim da je sad vrijeme za novu filozofiju i Mourinho je najbolje rješenje. On se uvijek bori za trofeje", istakao je Costa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.