Draxler: Borit ću se za mjesto u PSG-u

Odlazak nije opcija

Draxler: Borit ću se za mjesto u PSG-u

Njemački fudbaler Julian Draxler optimističan je po pitanju svoje budućnosti u Paris Saint-Germainu. 

Ovoljetni dolasci Neymara i Mbappea su dosta ugrozili Draxlerovu poziciju u Paris Saint-Germainu, pa stoga ne iznenađuju sve češća nagađanja oko odlaska ovog njemačkog fudbalera, međutim on ne razmišlja o tome.

"Nije lako za mene kada u timu imate velike zvijezde, ali treba se fokusirati samo na sebe. Trener je taj koji će odlučiti ko će igrati. Najbitnije je da se na treningu trudite, te da budete uvjerljivi da ste baš vi taj koji zaslužuje mjesto. Na taj način ću se boriti", kazao je Draxler, prenose inostrani mediji. 

Draxler je istakao kako je zadovoljan životom u Parizu.

"Doći iz Wolfsburga u Paris Saint-Germain je za mene bio veliki korak. Grad i klub su potpuno različiti. Uživam u tome što sam ovdje. Sviđa mi se grad i naravno uživam u svakoj utakmici koju igram sa velikim imenima u timu."

Ove sezone Draxler je u francuskom šampionatu odigrao ukupno četiri utakmice. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi