Draxler između dvije opcije
Foto: EPA

Odlazi na posudbu

Draxler između dvije opcije

M. Šljivak

Njemački fudbaler Julian Draxler (24) mogao bi već u januaru napusiti PSG.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je prije nepunih godinu dana stigao u Pariz, ali dolaskom Kyliana Mbappea i Neymara u klub, njegova minutaža se ove sezone dosta smanjima.

Sve se više govori o njegovom odlasku. Povezuje se sa mnogobrojnim klubovima, a u januaru bi njemački reprezentativac mogao otići na posudbu.

L'Equipe tvrdi kako su Arsenal i Liverpool poslali ponude za posudbu na adresu pariškog tima koji je spreman saslušati ponude.

Tako bi ovaj fudbaler mogao napustiti Park prinčeva nakon samo godinu dana, a sigurno je da bi u oba engleska tima imao mnogo više prostora za igru nego u PSG-u.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Draxler je ove sezone nastupio 15 puta za PSG i postigao je dva gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi