Dresden želi zadržati Subašića, ali...

Dresden želi zadržati Subašića, ali...

A. Beganović

Povremeni bosanskohercegovački reprezentativac, igrač Olimpica koji je u protekloj sezoni kao pozajmljen igrač branio boje Dynama Dresden, Muhamed Subašić, od naredne sezone bi mogao nastupati za neki drugi klub.

Naime, Subašiću je pozajmica istekla, a čelnici Dynama rado bi ga zadržali u svojim redovima, no njemački mediji pišu da novi dogovor sa Olimpicom nije postignut.

Koontaktirali smo predsjednika najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Nijaza Gracića, koji je za SportSport.ba izjavio.

"Subašić je igrač Olimpica i tačno je da ga čelnici Dynama žele zadržati, no još uvijek nismo postigli dogovor. U narednih par dana znat će se mnogo više što se tiče Subašića, no mogu vam reći da ima nekoliko ponuda, kako iz Bundeslige, tako i iz druge Bundeslige".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti