Dva gola Kapića nedovoljna Gorici za 3. pretkolo

Dalje idu Zvezda, Sturm, Panionios i Gabala

Dva gola Kapića nedovoljna Gorici za 3. pretkolo

E. Čaušević

Crvena zvezda plasirala se u treće pretkolo Evropske lige pobjedom nad Pavlodarom (2:0), dok se Gorica oprostila od Evrope porazom od Panioniosa (3:2).

Zvezda je bez problema stigla do pobjede protiv kazanskog kluba i plasirala se u treće prekolo. Golove za srbijanski klub postigli su Donald i Srnić. 

S druge strane Gorica nije uspjela da izenandi Panionios koji je slavio sa 3:2. Oba gola za Goricu postigao je Rifet Kapić iz penala.

Mladost iz Podgorice nije uspjela da upotpuni iznenađenje protiv Sturma nakon pobjede u prvom meču u gostima sa 1:0. Austrijanci su večeras u Podgorici bili ubjedljivi i sa 3:0 se plasirali dalje. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U treće pretkolo prošla je i Gabala pobjedom protiv Jagiellonije sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi