Džekino konačno NE: Dijamant odbio nekoliko ponuda
Foto: EPA

Želi da ostane u Romi

Džekino konačno NE: Dijamant odbio nekoliko ponuda

M. Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko odbio je sve ponude koje su stigle na adresu Rome.

Za Edina je najviše 'zagrizla' ekipa Sunderlanda. Nekoliko puta je engleski tim slao ponude na adresu Rome, no odgovor je uvijek bio negativan.

Pokušali su Džeku angažovati turski velikani Bešiktaš i Galatasaray. Međutim, ni oni nisu uspjeli. Poznati novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako je Džeko odbio sve ponude koje su stigle i da želi ostati u Romi i naredne sezone.

Tako ćemo kapitena reprezentacije vjerovatno i naredne sezone gledati u italijanskoj Seriji A, gdje protekle sezone nije blistao.

Odigrao je protekle sezone ukupno 31 meč u italijanskoj Seriji A, te je postigao osam pogodaka, no navijači su jako nezadovoljni njegovom realizacijom, pa se često spominjao odlazak iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, kako stvari stoje od toga nema ništa i Džeko će i dalje nositi dres Vučice, a ugovor s rimskim timom ga veže do 2020. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi