Džeko i Kolarov u prvoj postavi protiv Tottenhama

Prijateljski meč

Džeko i Kolarov u prvoj postavi protiv Tottenhama

Ekipe Tottenhama i Rome uskoro će početi prijateljski meč u Sjedinjenim Državama koji se igra u sklopu priprema za novu sezonu. 

Treneri obje ekipe odabrali su postave za večerašnji susret, a u prvoj postavi Rome kod trnera Di Francesca našli su se Edin Džeko i Aleksandar Kolarov.

Bit će ovo prvi put da njih dvojica igraju skupa od 2015. godine kada je Edin prešao iz Cityja u Romu. Prijateljstvo van terena i saradnja na terenu između njih dvojice dobro su poznati pa očekujemo da će večeras stvarati ozbiljne probleme ekipi Mauricija Pochettina. 

Susret počinje od 02.00 sati po srednjeevropskom vremenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tottenham: Vorm, Vertonghen, Carter-Vickers, Alderweireld, Trippier, Walker-Peters, Dele Alli, Dembele, Erick Dier, Harry Kane i Onomah.

Roma: Alisson, Juan, Kolarov, Fazio, Bruno Peres, Gerson, Daniele De Rossi, Radja Nainggolan, Defrel, Perotti, Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi