Džeko: Prestanite pričati o Juventusu!

Džeko iznerviran

Džeko: Prestanite pričati o Juventusu!

E. Škorić

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko  govorio je pred novinarima nakon današnjeg remija s Atalantom.

Džeko je postigao 25. pogodak u Seriji A u remiju protiv Atalante (1:1), a njegova Roma je nakon ovog rezultata vjerovatno izgubila šanse za Scudetto.

"Juventus? Baš me briga za njih! Mi smo danas izgubili dva boda i to je to. Da li Atalanta može da iznenadi i Juventus? Ja razmišljam o Pescari, dosta više s pričom o Juventusu. I dalje smo drugi i moramo da gledamo naprijed", rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ove sezone najsvjetlija tačka u redovima Rome, koja je, čini se, nedovoljno kvalitetna da pomrsi račune Juventusu, koji godinama dominira u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi