U 10 sati odluka o sudbini sarajevskog derbija

Sastanak na Grbavici

U 10 sati odluka o sudbini sarajevskog derbija

E. Čaušević

Željezničar i Sarajevo jučer su trebali odmjeriti snage na Grbavici u okviru 16. kola Premijer lige BiH, ali je utakmica odgođena zbog loših vremenskih uslova.

Teren na stadionu Grbavica bio je prekriven snijegom, a glavni sudija meča Irfan Peljto na kraju je bio primoran da odgodi utakmicu jer teren nije bio na vrijeme očišćen, ali ni označen prema pravilima.

Iz NSBiH su potvrdili da bi se prema Propozicijama utakmica trebala odigrati u naredna 24 sata, odnosno danas u 13 sati.

Međutim, na Grbavici će danas u 10 sati biti održan sastanak na kojem će prisustovati glavni sudija, delegat, predstavnici oba kluba, te administracije Saveza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon ovog sastanka bit će poznato da li će se danas odigrati 113. vječiti derbi ili će termin odigravanja biti naknadno poznat.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi