Emir Spahić produžio ugovor s Bayerom
Foto: EPA

Ostaje u Leverkusenu

Emir Spahić produžio ugovor s Bayerom

M. Šljivak

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, produžio je ugovor s Bayerom iz Leverkusena za još jednu sezonu.

Spahiću je ugovor s Apotekarima važio do ljeta 2015. godine, a u klubu su zadovoljni njegovim igrama, te su mu ponudili produženje ugovora za još jednu godinu.

Tako će 34-godišnji Spahić dres tima iz Leverkusena nositi do 30. juna 2016. godine, a bh. fudbaler je bio itekako zadovoljan nakon potpisa.

"Ovdje u Leverkusenu sam dio uzbudljivog, ambicioznog tima i uvjeren sam da možemo postići mnogo u narednom periodu. Osjećam se jako dobro u Bayeru i nadam se da ću svojim iskustvom pomoći ovom mladom timu", rekao je 34-godišnji štoper.

Emir Spahić je član Bayera od 2013. godine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.